شرکت ایرانویچ شامل مجموعه رستوران و فست فودهای زنجیره ای ایرانویچ بوده که در سال 1384 فعالیت خود را در یک مغازه کوچک آغاز و در طی مدت زمان کوتاهی اقدام به طراحی یک شبکه گسترده با زیرساخت های کاملا علمی و برگرفته از اصول بین المللی نمود و مجرب ترین متخصصان صنایع غذایی و رستورانی را گرد هم آورد و توانست گامی ارزشمند در صنعت و چرخه غذایی کشور فراهم آورد و اکنون جزء محبوب ترین رستوران و فست فودهای زنجیره ای ایران در سراسر کشور می باشد . فعالیت مجموعه رستوران و فست فود های زنجیره ای ایرانویچ غالبا در زمینه تولید و عرضه انواع پیتزا ، ساندویچ ، سوخاری ، خوراک های ایرانی و فرنگی و محصولات کافی شاپی با کیفیت بسیار مرغوب است و توسط متدهای سنتی با تلفیقی از فناوری مدرن در صنعت غذا با حفظ طعم واقعی ، کیفیت ، تازگی و سلامت غذاها تولید می شوند و این موضوع مهمترین خصوصیت بارز مجموعه رستوران ها و فست فودهای زنجیره ای ایرانویچ می باشد که موجب تمایز آن نسبت به سایر فست فود ها و رستوران ها شده و روز به روز بر طرفداران آن افزوده است . گروه تخصصی مشاوره و راه اندازی رستوران و فست فود ایرانویچ این افتخار را دارد که با استفاده از یک تیم متخصص و باتجربه اقدام به راه اندازی انواع رستوران های ایرانی و فرنگی و فست فود می نماید و اصولی ترین و به روزترین متدهای بین المللی در سیاست های این شرکت به نحو صحیح و کاربردی استفاده می شوند .
اکثر رستوران و فست فودهای زنجیره ای ، مواد اولیه مورد نیاز فروشگاه های خود را در یک آشپزخانه مرکزی تهیه و عمل آوری نموده و سپس به شعب خود ارسال می نمایند . در چنین حالتی ناچار به نیم پخت کردن یا منجمد نمودن مواد اولیه و گاها استفاده از مواد نگهدارنده بوده تا بتوانند مواد اولیه خود را منظم و به صورت یکپارچه بین شعب و نمایندگی های خود تقسیم کنند . این موضوع در بیشتر مواقع موجب افت کیفیت و از دست رفتن سلامت غذاها شده و چون غذاها در هنگام عرضه به مشتریان برای بار دوم پخته یا گرم می شوند ، هیچگاه طعم و مزه واقعی خود را نخواهند داشت . مهم ترین تفاوت رستوران و فست فودهای زنجیره ای ایرانویچ که آن را از سایر رستوران و فست فودهای زنجیره ای متمایز می سازد ، استفاده از مواد اولیه تازه و مرغوب به صورت روزانه و عمل آوری آنها در مکان شعب و نمایندگی ها بوده که با استفاده از افراد متخصص و آموزش دیده با روش های کاملا سنتی و با بهره گیری از دستگاه های مدرن و تکنیک های علمی و منحصر به فرد به مرحله اجرا گذاشته می شود و در پس آن یک سیستم گسترده مدیریتی در واحد مدیریت مرکزی رستوران و فست فودهای زنجیره ای ایرانویچ با استفاده از پیشرفته ترین و به روز ترین امکانات مدیریتی ، مشتری مداری و حسابداری به طور دائم در حال رصد و بررسی عملکرد لحظه به لحظه شعب و نمایندگی های سراسر کشور می باشد و علاوه بر اعمال و اجرای سیستم مدیریت شعب ، با استفاده از یک سیستم پیشرفته آنالیز مصرف اختصاصی و حسابداری تخصصی رستوران مکررا مراقبت های لازم را در جهت عملکرد هرچه بهتر مدیران و پرسنل شعب و نمایندگی ها اعمال و اجرا می نماید . هم اکنون 400 نفر به طور مستقیم در سیستم یکپارچه شعب و نمایندگی های ایرانویچ در سراسر کشور مشغول به فعالیت می باشند که همگی اشخاص متخصص و متعهد با پرونده مفصل پرسنلی می باشند .
بک لینک :
بک لینک:
سیم بکسل,
پیچ و مهره,
پرده هوا,
پرده هوا,
قالب سازی پلاستیک,
تبلیغات رایگان,
پیچ و مهره,
پمپ وکیوم,
دستگاه زغال ساز,
کوره تولید زغال,
طراحی وب سایت,
سئوی وب سایت,
تجهیزات پزشکی ارتوپدی,
مفصل مصنوعی مچ پا,
شکستگی آرنج,
انحراف انگشت شست پا به داخل یا خارج,
شکستگی مهره کمر,
انحراف ستون فقرات,
آرتروز مفصل زانو,
فست فود زنجیره ای,
اعطای نمایندگی فست فود